написал съм за спортпак,а относно разликите в изпълненията, доста сме говорили по други теми,че конкретната поръчка на клиента,може да приведе колата към изпълнение,несъответсващо към почти никое изпълнение!доста съм чел по този въпрос и имам доста наблюдения по него,но не искам да убеждавам никой насила в моето мнение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Червени светлини за 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rady156написал съм за спортпак,а относно разликите в изпълненията, доста сме говорили по други теми,че конкретната поръчка на клиента,може да приведе колата към изпълнение,несъответсващо към почти никое изпълнение!доста съм чел по този въпрос и имам доста наблюдения по него,но не искам да убеждавам никой насила в моето мнениепримерно
'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от rady156написал съм за спортпак,а относно разликите в изпълненията, доста сме говорили по други теми,че конкретната поръчка на клиента,може да приведе колата към изпълнение,несъответсващо към почти никое изпълнение!доста съм чел по този въпрос и имам доста наблюдения по него,но не искам да убеждавам никой насила в моето мнениепримерно
за кво "поръчково" distinctive говориш не ми стана ясно!да не превръщам темата в спор,но бих казал,че не само съм чел и не само съм гледал екземпляри като вас(не знам кои вас!
Comment
-
Е по твоята логика, мойта каква е? Има клима, 4ел. стъкла, махагон, 15ки джанти, с бели уреди и свети зелено, с тапицерия плат, има халогени и е 2.0 ТС 2000год. Щото аз го чета тва дето си го писал и мойта май не се вписва никъде156 V6 turbo
Comment
-
Абе Гледам вече няколко дистинктива все с бели километражи, светят зелено ( Дистинктив рич - с кожа, босета и т.н.т)
Отделен пакет се поръчва за да светят оранжево(червено) иначе дистинктива си е с бели километражи. Не може да кажете ,че дистинктива свети червеноИма и дистинктиви с 15-ки джанти и с дървен волан
- проверявано в Е-пера и от опит
Така че това НЕ Е вярно;
"distinctive-фабрично се прелага със 16 цола лети джанти,халогени и странични прагове!интериора е от плат!волана и скоростния лост са кожени,а централната конзола е черна качествена пластмаса и с имитация на карбон!4 ел.джама!!уредите са черни и светят червено!предлага се със всички двигатели отново!има изпълнения със седалки в дизайн тип GT i 156 TI от плат!2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Добре а колко е трудно да се направи да свети червено оранжево или пр.?Не вярвам да е много трудно , нали?
БатВас: А на този плат пише ли навсякъде Алфа Ромео?настояща - BMW 3er
ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan CaromovМоята е селеспиид , салона е кремаво бяла кожа (МОМО) ,4 ел сткла,таблото ми е черно и свети червено,прагове оригинални и джанти 17 оригинални лети.Каква модификация съм ?Апропо,Вальо,виждал си колата при Румен.Те май нашите две са си там на щат
Comment
-
Първоначално публикувано от nkn66Е по твоята логика, мойта каква е? Има клима, 4ел. стъкла, махагон, 15ки джанти, с бели уреди и свети зелено, с тапицерия плат, има халогени и е 2.0 ТС 2000год. Щото аз го чета тва дето си го писал и мойта май не се вписва никъде
еми прочети какво съм написал,именно прогрешън е със бели уреди и свети зелено,а относно 4 ел джама-това е допълнителна екстра,която се доплаща,както и много хора предпочитат плат пред плюш и кожа,тъй че разберете какво означава индивидуализиране към основна модификация,тоест хващаш един пакет и към него добавяш и отхвърляш екстри!!!към изпънение диздинктив много хора си поръчват бели километражи,ПРОСТО защото повече ги кефят от черните с червени светлини!има много алфи които са със кожен волан и махагонов скоростен лост и табло и още десетки "нетипични" изпълнения!
нямам никакво желанние да налагам мнението си,защото то е важно за мен!!!затова нека някой се наеме и да обясни разликите,защото след като го написах онова дълго описание,никой не каза нищо в продължение на над 15 дни,докато пичагата не си купи алфата!!!
Comment
Comment